Hva kan jeg gi deg?

Er det noe du vil lese om eller se fra min hverdag? Legg igjen en kommentar et eller annet sted så skal jeg se hva jeg kan by på.

torsdag, oktober 15, 2009

Her er en litt forsinket oppdatering igjen...

Dette skjerfet er mitt eget, men av mangel på andre fotografer stilte min datter opp som modell. Det er et tanntrollskjerf strikket av to nøster babyull og et nøste fabel. Det ble til da jeg hadde den meget kjente svineinfluensaen, og trengte noe i halsen.
Jeg la opp 5 masker og økte en maske i begynnelsen av pinnen på hver 6. pinne. Strikket på dette viset til skjerfet var ca 80 cm langt, da felte jeg en maske i begynnelsen av pinnen på hver 6. pinne til det gjensto bare 5 masker. Enkel og grei rillestrikk som overhodet ikke krever noe tenking, bare telling.
Votter er det de fleste får i julegave fra meg i år, disse er strikket etter min egen oppskrift som i realiteten er satt sammen av fire-fem forskjellige oppskrifter hehe. Disse lilla skulle egentlig bli min datters, meeeeen de ble litt større enn det kan man si...
Her er nok et par strikket etter samme oppskrift, men litt andre tall, de passer til en 7-10 åring, mottakere er ikke fastsatt enda hehe.
Men jeg håper han eller hun blir fornøyd. Det er meningen at jeg skal filte inn noe enkel dekor, men det kommer senere.
Her er også et par, de er strikket med samme opppskrift og tall som de grønn/blå vottene, men med en pinnestørrelse mindre. Min datter har tatt dem i bruk allerede da de rosa jeg strikket til henne i fjor ikke passer lenger.

Jeg har vært på Europris og handlet garn, jeg har ikke tidligere sett dette garnet, Labbetuss heter det.
Her har jeg strikket et par Jettesokker, oppskriften på dem finner du HER. Jeg har også strikket et par tynn votter etter prøve/feile metoden hehe. Både sokkene og vottene er strikket av samme nøstet med labbetuss, og enda har jeg en bitteliten rest igjen av det nøstet hihi. Synes garnet er veldig drøyt.
Her er det første paret med Jettesokker jeg strikket, og de sitter perfekt på foten til min 7 åring.
Jeg kan garantere at det blir flere par av disse sokkene, jeg som ALDRI har likt tå opp sokker har nå blitt frelst.
Tusen takk Jette.

6 kommentarer:

 1. Skal si du er produktiv !!! Flotte votter , de så deilige ut. Det labbetussgarnet ser jo utrolig drøyt ut. Har aldri sett det før. Fine farger også. Var masse flott på forrige innlegget ditt også. Jeg er imponert over mengden du klarer å lage på så kort tid !!!
  Det nærmer seg helg og jeg håper du får en riktig fin en :)

  SvarSlett
 2. Her var det mykje flott! Eg har ikkje sett det garnet på Europris enno, men dei får det vel inn, og då har eg lyst til å prøva det. Heldige barn som får så mange gode strikkating :) Ha ein fin kveld :)

  SvarSlett
 3. Jeg har også handlet Labbetuss-garn på Europris og skal teste det ut snart. Morsomt å se at oppskriften blir brukt :-)

  Utrolig mye fint du får strikket, er imponert over produksjonen :-)

  SvarSlett
 4. Så utrolig mye du strikker, herlig å få hjemmestrikka gaver til jul! Takk for titten!

  SvarSlett
 5. Har lagt inn kalenderskjerfet som link hos meg nå. Hadde en fra før inne i et annet innlegg. Men nå ligger den først:) Ha en riktig fin dag:)

  SvarSlett
 6. Nå er det lenge siden vi har hørt noe fra deg her inne. Håper du har det bra :) God advent!

  SvarSlett