Hva kan jeg gi deg?

Er det noe du vil lese om eller se fra min hverdag? Legg igjen en kommentar et eller annet sted så skal jeg se hva jeg kan by på.

torsdag, september 16, 2010

Veske til skiftetøy

Prinsessa mi har begynt på skolen. Og der er det kjekt å ha skiftetøy, og da trengte frøkna en skiftetøyveske... Løsningen ble å slippe prinsessa løs i garnlageret å be henne om å plukke... Her er da resultatet, før toving. Prinsessa ser riktignok ganske så skeptisk ut nå før toving, for veska er stor nok til å være sovepose til 4-6 mnd gamle tvillinger... 
Men her, etter toving er hun mye mer positiv innstilt... Veska ble riktignok litt stor, men ikke større enn den bør være hvis den skal kunne brukes til andre formål når lillepia mi blir større. 
Dette bildet gir vel et litt bedre inntrykk av hvordan vesken faktisk ser ut... Den prydes av navnet hennes både på fremsiden og baksiden, samt en A på hver side. I tillegg er det 10 blomster rundt hele vesken, 4 på fremsiden og baksiden og 1 på hver side.

5 kommentarer:

 1. Det var en god idè til hvordan man kan samle alle klær på skola. Det har jo lett for å fylle mer enn den lille kruven de har hver :)
  God hælj!

  SvarSlett
 2. Fint veske! Vi har ingen skiftetøy på skole...
  Hilsen, betje

  SvarSlett
 3. Snærten og parktisk veske da gitt! Likte beskrivelsen av størrelse sovepose til to tvillinger- haha!

  SvarSlett
 4. Kjempeflott skiftetøyveske - genial idé egentlig:)

  SvarSlett