Hva kan jeg gi deg?

Er det noe du vil lese om eller se fra min hverdag? Legg igjen en kommentar et eller annet sted så skal jeg se hva jeg kan by på.

onsdag, februar 10, 2010

Tøfler

Jeg er "velsignet" med en mann som plutselig har begynt å fryse på føttene. Så jeg strikket tøfler til ham. De var ferdig strikket for noen uker siden, men har av en eller annen grunn ikke blitt tovet før nå, *rødme*.
Jeg har brukt garnet Iglo fra Europris på pinne 7,0 mm. Oppskriften jeg har brukt finnes her.

tirsdag, februar 09, 2010

Løshals

Jeg har som nevnt tidligere noen nabojenter som jeg låner innimellom. I år har jeg tenkt å gi en lite julegave til hver av dem, og de er 7 søsken...
Her er en løshals som skal få machende pulsvarmere og som da blir julegave til ei av jentene.
Mønsteret heter Candle Flame Cowl og ligger på Ravelry. Jeg har strikket med Drops Merino Extra Fine på pinner 3,5 mm.

søndag, februar 07, 2010

Oppdatering etter Bergensturen

Jeg og datteren min har vært på jentetur til verdens beste og hennes familie. Det er utrolig deilig å ha en venn som henne!  Hun godtar meg for akkurat den jeg er, og jeg føler meg veldig vel sammen med henne. Det er så utrolig godt å  være sammen med noen som jeg føler jeg kan være 100 % meg selv sammen med. Du betyr masse for meg vennen!
Siden jeg har vært på tur så har ikke mine strikkepinner fått så innmari mye trim at det gjør noe, men litt har jeg da fått gjort ferdig i det minste. Dette er et stort trekantskjerf som jeg begynte på en stund før jeg dro, og som jeg fikk gjort ferdig. Det er strikket i Zauberball på pinne 3,0 mm. Det ble stort og godt, 28 cm på det bredeste og 146 cm langt.
En annen ting som ble ferdig var sokk nr to på dette paret. Min datter kom hjem fra bhg en dag og klaget over kalde føtter, og ga beskjed om at hun ville ha "babysokker til å ha inni ullsokkene". Hun ble med i garnlageret mitt og fant babyull, ikke det mest holdbare, men da blir de i det minste brukt...