Hva kan jeg gi deg?

Er det noe du vil lese om eller se fra min hverdag? Legg igjen en kommentar et eller annet sted så skal jeg se hva jeg kan by på.

lørdag, april 23, 2011

Pink Forest Baby Blanket


Et vennepar av oss venter ei lita jente :)
Og i den anledning er det vel på sin plass med en barselgave?
Og vel, siden de allerede har vært her å hentet en stor pose med babytøy etter prinsessen vår, så fant vi ut at det eneste de trenger til jenta er tepper, så da strikket jeg et :)Rosa er vel jentefarge nr 1 hos de aller aller fleste, men jeg ville ikke at den skulle bli for søtklissrosa, for det passer ikke til foreldrene.
Valget falt da på to rosafarger, en veldig klisserosa og en mer gammelrosa (den går nesten over i beige) og sammen ble det supert synes jeg :)
Oppskriften jeg har brukt kan du finne HER på Ravelry, og hele stasen er strikket i to tråder Sisu på pinne 5,5. Teppet måler ca 90 x 90 cm og vil være passe en stund :)

tirsdag, april 12, 2011

Pulsvarmere

Nå på vårparten er det dager det ikke er så varmt at jeg liker å gå helt naken på hendene, og ikke så kaldt at votter er nødvendig, da er det kjekt med pulsvarmere.
Jeg satt i går med flere helt enkle oppskrifter, men klarte ikke helt å bestemme meg, så jeg klaget min nød på facebook, og der var det ei venninne som skrev at tallet skulle være 3, og der lå DENNE (ravelry) oppskriften :)
Her er resultatet iallefall, Alfa på pinne 5,5 og en kveld, og vips så hadde jeg et par pulsvarmere, flere blir det helt sikkert :)

mandag, april 11, 2011

BursdagsgaverNår prinsessen i huset skal i dobbelbursdag, og det er bestemt maksverdi på gavene, er det kjekt med enkle gaver..
Disse løshalsene tok vel en kveld hver å få ferdig, så kjappe gaver kan man vel trygt si at det er :)
Begge halsene er strikket i Alfa på pinne 7,0 mm, og lukkes med to knapper i front. Oppskriften jeg har brukt ligger HER på Ravelry

lørdag, april 02, 2011

Hjelp til oppskrift.

Jeg er på utkikk etter en oppskrift på denne kjolen. Min mormor strikket denne til datteren min da hun ble født.
Den er strikket i bomullsgarn og er ca størrelse 3-6 måneder.
Desverre vet jeg ikke mer om den enn akkurat det som står skrevet :(
Hvis noen der ute kan hjelpe meg å få tak i oppskriften blir jeg evig takknemlig!