Hva kan jeg gi deg?

Er det noe du vil lese om eller se fra min hverdag? Legg igjen en kommentar et eller annet sted så skal jeg se hva jeg kan by på.

søndag, august 14, 2011

Sommervennpakke

Jeg har for første gang vært med på en pakkerunde på Uformelt (et håndarbeidsforum) og se den flotte pakken jeg har fått fra LailaHF!!!!
Et hespe Lucca Fino i en nydelig sjokoladekakeglasurbrun farge, en stor rest fabel (som hekles på teppet straks). 10 søte røde roseknapper, 6 maskemarkører, 1 maskeholder, en pompommaker og 4 poser med diverse drikke.
TUSEN TAKK LAILAHF!!!!!

tirsdag, august 09, 2011

Dagens fangst!

I dag har jeg vært på Bagle med noen kjempetrivelige damer fra Hobbyboden (jomfruturen min dit), og der er det loddsalg med premier, og se så heldig jeg var! Jeg vant to nøster med Drops Delight, og det passer jo fint inn i mine planer om å strikke sokker fremover, jeg trenger ca 25 par før jul, så kan jo være jeg burde starte snart...
Jeg har handlet litt også, på Projo. 3 hesper med Hacho, et garn jeg ikke har stiftet bekjentskap med tildligere, men som nå skal prøves. I tillegg så oppdaget jeg at det var salg på alt norsk garn, så jeg kjøpte 3 nøster med Babysilk fra DSA også, litt i tenkeboksen enda på hva det garnet skal forvandles til, men vet at det blir til meg selv..
Datteren min var også med til Bagle i dag (sønnen også selvfølgelig), og to av de flotte damene der var så innmari snille at de donerte sine premier til henne! Det er 4 nøster rosa Chiri, og 3,5 nøster med noe garn jeg ikke vet navnet på, og datteren har klart å fjerne alle merkelappene før jeg rakk å notere ned navnet på det, men det kommer nok til nytte fordet!